Behandelingen

Natuurgeneeskunde
Bij Balance of Life staan ontspanning en jouw totale welzijn centraal. Bij voldoende ontspanning kan het lichaam zichzelf beter herstellen. Samen gaan we op zoek naar de bron van je klacht en van daaruit werken we aan het herstel van je natuurlijke balans (lichaam en geest). De natuurgeneeskunde gaat ervan uit dat in een gezond en niet geblokkeerd lichaam, lichaamsenergie vrij rond stroomt. Lichamelijke aandoeningen en emoties kunnen ervoor zorgen dat de energiestroom blokkeert. 

Energetische behandeling (aura en chakra reading & healing) 
Diverse soorten massages 
Voedingsadvies en Schüßler celzouten 

Intake (anamnese)
Tijdens de eerste afspraak spreken we je hulpvraag en voorgeschiedenis door. Afhankelijk van je klacht en persoonlijke voorkeur, is het mogelijk om een behandelplan op te stellen.  

Biotensor
Tijdens behandelingen kan gebruik worden gemaakt van dit fijngevoelig test- en behandelinstrument. Het vangt trillingen en energiesignalen van het (energetische) lichaam op. Dat geeft een duidelijk beeld van de lichamelijke, geestelijke en emotionele toestand waarin je verkeert. Naast waarnemingen is de Biotensor ook in te zetten om balans in het lichaam te brengen en als testinstrument van mineralen en voedsel etc.

Ontspanningsoefeningen
Er zijn verschillende redenen om ontspanningsoefeningen aan te leren. Bijvoorbeeld om beter om te gaan met stress. Ook kan spanning ontstaan door pijn. Spieren spannen zich vanzelf aan bij pijnklachten en daardoor kunnen je klachten verergeren. Ontspanningsoefeningen zorgen ervoor dat je beter kunt afstemmen op je innerlijke rust en contact kunt maken met jezelf. Dit zorgt ervoor dat je meer stil gaat staan bij wat je nu werkelijk belangrijk vindt. Hierdoor verminderd (spier)spanning en dat kan een gunstig effect hebben op je klachten. Ontspanning heeft een positieve uitwerking op het lichaam omdat je ademhaling en hartslag veranderen en doordat je beter in je vel gaat zitten. Balance of Life maakt gebruik van ademhalingstechnieken, bewust aan en ontspannen van spieren, concentratieoefeningen, visualisatie, mediatie, bewegingsvormen en gronden.

Informatie over voedingsadvies en Schussler celzouten, klik hier.
 

Contact