Recensies

Tevreden over Balance of Life? Schrijf een recensie onderaan deze pagina en deel je ervaring op Google+

Reacties

Bekje op 22-07-2014 20:56

Een heerlijk massage gehad. Mijn ms had dagenlang geen overhand. Heerlijk. Daarna meteen een chakra massage aan mijn dochter gegeven. We kwamen allebei als nieuw naar buiten. Dank je wel voor je rust, luistert oor en kundigheid.

Inge op 15-11-2013 17:01

Ik kan Balance of Life van harte aanbevelen voor verschillende typen massages. Omdat ik, vrij hardnekkig, last had van lage rugklachten, heeft John mij een Chakra healing gegeven. Hoewel ik in principe hier niet zo in geloof, moet ik zeggen dat de combinatie van de therapeutische massage en de healing mij (tot mijn eigen verbazing) ontzettend goed geholpen heeft! Naast een goede masseur en healer, is John vooral een therapeut waar je je snel bij op je gemak voelt. Tel daar een fijne, frisse behandelruimte bij op en het is een echte aanrader!

Amanda op 29-10-2013 23:07

Bedankt voor de fijne massage, respectvol, in een sfeer van vertrouwen en een heel prettige kamer.

Zowel fysiek als geestelijk diepgaand effect. Door de massage verzachtten mijn spieren, maar daardoor ook zachtheid in mezelf en mildheid naar mezelf en daardoor ook naar de mensen om mij heen.

Ook na de healing voelde ik me meer dan ontspannen, alsof ik in een lagere versnelling stond, een prettige loomheid in mijn lijf en in mijn hoofd, hervonden veerkracht.

 

Ik kom graag nog eens!

Christel op 04-10-2013 15:28

John luistert zeer goed naar je klachten. Ik met mijn fybromyalgieklachten twijfelde eerst een beetje, maar chapeau voor hij hiermee omgaat! Ik kom vaker bij je langs. 

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld