Aura en chakra reading & healing

Energetisch systeem
In een gezond en niet geblokkeerd lichaam stromen lichaamsenergieën vrij rond. Lichamelijke aandoeningen en emoties kunnen ervoor zorgen dat deze energiestroom blokkeert. Ziekte en onbalans zijn het gevolg. Ieder mens heeft een energieveld om zich heen. Dit bestaat uit een ovaal beschermend omhulsel (aura) rondom het lichaam en chakra´s die de universele levensenergie uit de kosmos opnemen en over het lichaam verdelen. De aura geeft uitdrukking aan emoties en vitaliteit. Het bestaat uit zeven verschillende lagen en uit zeven verschillende kleuren van de regenboog. Elke laag heeft verbinding met een chakra die met hun kleine opening bij de rugkant beginnen en trechtervormig naar voren toe uitwaaieren. De chakra’s hebben hun plaats in het lichaam in de gebieden waar de belangrijkste zenuwknooppunten voorkomen. Van hieruit verdelen ze hun energie. 

Reading (energetische diagnose)
Met mijn handen tast ik de energiebanen (aura) af op gevoeligheden. Dit doe ik door met beide handen langs de aura te strijken. Daar waar temperatuur (koud/warm) verschillen zijn waar te nemen, of andere gevoeligheden (vertroebeling en trillingen) voorkomen, is er sprake van een blokkade in de energiebaan. Bij de Chakra’s controleer ik of er te weinig energie aanwezig is en er sprake is van een blokkade. Elke chakra vormt een laag van de aura en is verbonden aan bepaalde organen en emoties. 

Healing (energetische therapie)
Met behulp van energie overdracht wordt de energiedoorstroming verbeterd en verminderen en/of verdwijnen klachten. Een energetische behandeling stimuleert de werking van je zelfgenezend vermogen. Het is een behandeling waarbij je aangekleed op de behandelbank ligt of op een kruk zit.
Ik maak gebruik van de volgende energetische methoden: magnetiseren, energetiseren, quantum energy en therapeutic touch. Het is ook mogelijk om een chakra energetische behandeling te krijgen waarbij elke chakra apart behandeld wordt. Deze vorm van healing gaat met een lichte aanraking aan de achterkant van het lichaam en hoofd gepaard.

Voor ontspanning en therapie
Een energetische behandeling kan worden in gezet om te ontspannen en bij onder andere spier- en gewrichtspijn, rug/schouder/nekpijn, (chronische) ziekten, overbelasting, blessures, stressgerelateerde en depressieve klachten, slapeloosheid en herstel na ziekte of na een operatie.

Fibromyalgie
Voor mensen met fibromyalgie heb ik een speciale behandeling samengesteld. Deze bestaat uit een energetische behandeling gecombineerd met een Fibromassage (tenderpoints). Klik hier voor meer informatie.

Deze behandeling is te boeken voor (behandeling is ook te combineren met een massage):
- 30 minuten € 27,50
- 60 minuten € 50
- 1,5 uur € 75

Naar keuze worden rug, nek, schouders, hoofd, armen en benen specifiek behandeld. Een behandeling bij Balance of Life wordt geheel of gedeeltelijk vergoed door veel zorgverzekeraars. Klik hier voor meer informatie.

Contact

Boek nu!

Foto's energetische behandeling